Banca Romaneasca va sista unele activitati intre 26-29 noiembrie pentru a imbunatati sistemul IT

Data publicarii: 23-11-2010 | Finante-Banci
Banca Romaneasca isi va intrerupe temporar activitatea pe anumite segmente in perioada 26-29 noiembrie pentru a implementa un nou sistem informatic, in vederea imbunatatirii infrastructurii IT, au informat marti reprezentantii companiei.

"Introducerea noii aplicatii este rezultatul unui proces complex de imbunatatire a infrastructurii IT cu scopul de oferi clientilor servicii de calitate. Noua solutie IT ofera o interfata flexibila si parametrizabila, dar si o sincronizare in timp real a operatiunilor derulate", au declarat reprezentantii bancii.

Ca urmare a lucrarilor de implementare a noii aplicatii, cardurile de debit si credit, precum si reteaua de ATM-uri si POS-uri, vor fi indisponibile incepand de vineri, 26 noiembrie, ora 18:00, pana luni, 29 noiembrie, ora 7:00. De asemenea, nu vor putea fi efectuate tranzactii prin intermediul serviciului de internet banking in perioada 27 noiembrie, ora 13:00 - 29 noiembrie, ora 7:00.

Totodata, programul de lucru la sucursalele Bancii Romanesti va fi scurtat de la ora 9.00 la ora 16.00 in zilele de 26 si 29 noiembrie, in vreme ce in zilele de 27 si 28 noiembrie nu se lucreaza cu clientii.

Banca Romaneasca are un capital social de pana la 200 milioane euro si o retea nationala formata din 146 de sucursale. In octombrie 2003, cel mai mare grup financiar din sud-estul Europei, National Bank of Greece (NBG), a cumparat pachetul majoritar de la Banca Romaneasca, detinand in prezent 89,07% din capitalul social al acesteia. Un alt actionar important este Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) care detine 10,21% din capitalul social al bancii. 

 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: