Bugetul pe 2011 va fi aprobat de Guvern dupa proxima sedinta a Consiliului Economic si Social

Data publicarii: 03-12-2010 | Economie

Adoptarea de catre Executiv a Legii bugetului de stat si Legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2011va avea loc intr-o sedinta saptamana viitoare ce va urma primei reuniuni a Consiliului Economic si Social in care aceste legi vor fi dezbatute.

"Guvernul va aproba saptamana viitoare proiectul Legii bugetului de stat pe 2011 si a Legii bugetului asigurarilor sociale pe 2011. Reuniunea Executivului este in functie de data la care va fi programata sedinta Consiliului Economic si Social", a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean, la finele sedintei de Guvern de joi.

In aceeasi sedinta, cabinetul va discuta si posibilitatile de modificare a duratei concediului maternal si a cuantumului indemnizatiei pentru mame. "Tot atunci Guvernul va lua in discutie si variantele Ministerului Muncii referitoare la modificarea legislatiei privind indemnizatia pentru mame pentru cresterea copilului. Pana atunci se vor face analize pentru fiecare varianta in parte", a mai spus Muntean.

NewsIn