Bancherii incearca sa resusciteze consumul de Sarbatori cu oferte la cardurile de credit

Data publicarii: 08-12-2010 | Finante-Banci

Confruntati cu lipsa clientilor carora sa le dea imprumuturi bancherii incearca sa creasca volumul sumelor rulate pe cardurile de credit pe final de an si promit posesorilor returnarea unui procent din valoarea cumparaturilor, perioade de gratie extinse sau reduceri de doua cifre din pretul produselor achizitionate.

Turcii de la Credit Europe, care au lansat in urma cu mai multi ani modelul cumparaturilor in rate fara dobanda, au extins pana la doua luni perioada de gratie la plata cumparaturilor cu cardul de credit CardAvantaj efectuate in luna decembrie. Astfel, clientii vor incepe sa ramburseze sumele cheltuite luna aceasta de pe carduri in februarie 2010 fara sa plateasca dobanda in aceasta perioada.
Rivalii de la Garanti Bank, filiala locala a unuia dintre cele mai mari grupuri financiare din Turcia, promit sa plateasca inapoi clientilor 5% din valoarea cumparaturilor efectuate cu cardul de credit in cele 70 de magazine partenere ale bancii din complexul comercial Baneasa Shopping City.

Sumele primite drept bonus pentru cumparaturile efectuate pot fi folosite ulterior de clienti pentru cumparaturi in magazinele partenere. In plus, pentru facilitatea de plata in rate fara dobanda ofera acum trei luni in plus fata de oferta standard.
Si clientii Citibank primesc inapoi 5% din sumele utilizate de pe cardul de credit in primele trei luni de la emiterea acestuia si 2% incepand cu luna a patra, in timp ce clientii RBS Bank primesc reduceri de 30% din pretul produselor achizitionate in magazinele partenere ale bancii.

 

citeste mai mult: zf.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: