Vosganian: PNL propune "Programul celor 100 de miliarde de euro", un nou proiect politic national

Data publicarii: 10-12-2010 | Politica

Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian a declarat joi, la Bistrita, ca Romania are nevoie de un nou proiect politic national, sustinut de toate partidele parlamentare, iar partidul sau propune, in acest sens, un proiect numit "Programul celor 100 de miliarde de euro".

Vosganian considera ca Romania este intr-un stadiu de "preaderare sau postaderare imediata", motiv pentru care se impune creionarea unui nou proiect politic national, sustinut de toate fortele politice. Liderul PNL a vorbit, in acest context, despre un proiect pregatit de liberali, numit "Programul celor 100 de miliarde de euro", prin care se doreste sprijinirea initiativelor public-private si o crestere economica de 5%.

Vicepresedintele PNL este de parere ca dialogul, si nu confruntarile politice sunt cele care vor salva Romania din criza, considerand ca "recuperarea politicului se face prin idei si prin oameni".

Varujan Vosganian a participat joi, alaturi de un alt vicepresedinte PNL, Cornel Popa, la lansarea proeictului "10 pentru Bistrita" al organizatiei municipale PNL Bistrita, prin care se intentioneaza castigarea, la alegerile din 2012, a cel putin 25% din numarul de consilieri municipali, accederea in turul al doilea pentru functia de primar si maximizarea puterii administrative a PNL Bistrita in Consiliul Local.

Sursa: AGERPRES
Ultimele stiri pe BankNews.ro: