Calculeaza-ti bugetul pentru vacanta din 2011. Lista ofertelor

Data publicarii: 24-12-2010 | Turism
Pe principiul "Fa-ti iarna car si vara sanie!", agentiile de turism ii ispitesc pe romani cu biletele pentru vacanta de vara, in Europa, dar si pe alte continente

In prag de Craciun, agentiile de turism au scos la vanzare biletele pentru vacanta de vara in strainatate. Preturile sunt cu pana la 50% mai mici decat in mod normal. Pe lista tarilor care au lansat deja ofertele turistice pentru cumparatorii romani figureaza Spania, Grecia, Bulgaria si Grecia, dar si Egipt, Tunisia si Turcia. Reprezentantii agentiilor spun ca reducerile pentru rezervarile timpurii, cunoscute si sub numele de early booking, sunt la fel de mari ca anul trecut. Deosebirea este ca pachetele turistice sunt disponibile cu o luna mai devreme decat anul trecut, iar promovarea se anunta a fi mult mai agresiva.

De exemplu, un sejur de cinci nopti in Spania, in regiunea Costa del Azahar, situata intre Castellon si Valencia, poate fi cumparat cu 208 euro/persoana. Cazarea este la un hotel de cinci stele cu mic dejun, fara biletul de avion. Pretul este la jumatate decat in mod obisnuit si este valabil numai daca rezervarea se face cu 150 de zile inaintea plecarii. "Reducerea scade gradual pe masura ce scade numarul de zile pana la inceperea vacantei si ajunge la 10%, cu o luna inainte", a declarat pentru gandul Mircea Vladu, presedintele agentiei Prestige Tours.

 Integral in Gandul.info

Ultimele stiri pe BankNews.ro: