Ancheta penala la BNR pentru o delapidare de 200.000 de lei; 11 angajati sunt cercetati

Data publicarii: 24-12-2010 | Finante-Banci
Politia si Parchetul au inceput o ancheta penala la BNR pentru o delapidare de 200.000 lei, in care o angajata este acuzata de delapidare si falsificarea unor documente privind bonurile de combustibil impartite soferilor bancii, iar alti 10 angajati sunt cercetati pentru complicitate sau neglijenta.

"Banca Nationala a Romaniei este scena unei anchete penale fara precedent. Nu mai putin de 11 angajati sunt cercetati in legatura cu o frauda de 200.000 de lei", potrivit Pro TV. In centrul atentiei se afla o functionara de la Serviciul Transporturi, care a fost deja concediata, iar anchetatorii asteapta finalizarea unei expertize financiar - contabile. Posibila frauda a fost descoperita chiar de auditul intern al BNR.

Timp de cinci ani, o functionara de la Serviciul Transporturi ar fi falsificat documentele contabile legate de imparttirea bonurilor de combustibili si a cardurilor de alimentare catre soferii bancii. Mai mult, in urma acestor fraude, contabila, care a fost concediata, ar fi furat aproximativ 200.000 de lei.

Integral in Puterea.ro
Ultimele stiri pe BankNews.ro: