BCR spune ca nu poate comenta despre furtul de la unitatea din Capitala pana la finalizarea anchetei

Data publicarii: 24-12-2010 | Finante-Banci
BCR anunta printr-un comunicat ca nu poate comenta pe tema furtului din cursul zilei de joi de la unitatea bancii din Capitala, intrucat politia a demarat o investigatie in acest sens, precizand ca ce s-a intamplat a fost o "talharie clasica fara amenintare armata" si nimeni nu a fost in pericol.

"Joi, 23 decembrie, in jurul orelor 13.30, o persoana necunoscuta a spart un perete vitrat al unei unitati BCR din Bucuresti si a furat o suma de bani din zona casieriei. Este o talharie 'clasica' fara amenintare armata. Clientii si angajatii nu s-au aflat in pericol", se arata in comunicatul bancii.

Totodata, oficialii BCR spun ca politia a inceput investigatia. "Nu putem face alte comentarii pentru a nu periclita ancheta", se mai arata in comunicat.

Doua persoane sunt cautate de politie dupa ce au furat, joi, in jurul orei 13.30, un sac cu 400.000 de lei de la o banca din zona Pietei Alba Iulia din Capitala.

Potrivit politistilor, cei doi, aflati pe o motocicleta, s-au oprit in fata sediului BCR - sucursala Alba Iulia. Unul dintre ei a coborat, s-a apropiat de geamul bancii, pe care l-a spart, apoi a ridicat sacul in care se aflau 400.000 de lei, s-a urcat inapoi pe motocicleta si au fugit.

Politistii spun ca cei doi sunt dificil de identificat, deoarece purtau casti de motociclisti.

NewsIn
Ultimele stiri pe BankNews.ro: