Lista companiilor care fac angajari in ianuarie

Data publicarii: Astazi, 03-01-2011 | HR/Cariere

Lidl, Vodafone si P&G sunt cativa dintre greii care fac angajari in prima luna din 2011. Vezi ce pozitii sunt disponibile in luna ianuarie si ce vor angajatorii de la candidati.

Retailerul german Lidl continua angajarile in Romania. Astfel ca, in Bucuresti, Ploiesti si Targoviste, Lidl recruteaza un supervizor regional vanzari. Te califici pentru aceasta pozitie daca ai absolvit Facultatea de Stiinte Economice, ai experienta intr-o pozitie de conducere, ai cunostinte solide de limba engleza, si, preferabil de limba germana. Postul de supervizor este disponibil si pentru regiunea Harghita-Covasna. Lidl mai angajeaza un sef de magazin pentru unitatile din Otelul Rosu, Bucuresti, Buzau, Moreni si Ploiesti. Vezi aici lista completa a pozitiilor vacante la Lidl.

 Siemens Program and System Engineering recruteaza un dezvoltator SAP/ABAP si Java care sa lucreze la proiectul Product Data Management, in Brasov. Candidatul ideal are cunostinte solide si experienta de lucru cu ABAP si Java, vorbeste fluent limba engleza, si, preferabil si limba germana.

Vodafone angajeaza un inginer responsabil de designul si implementarea infrastructurii de retea bazate pe protocolul IP. Daca ai o diploma in telecomunicatii sau informatica, ai un an experienta relevanta in domeniu si cunostinte bune de operare in Linux, esti eligibil pentru aceasta pozitie. Citeste aici lista completa a competentelor cerute de angajator pentru jobul din Bucuresti.

 

citeste integral: money.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: