BCR ASIGURARI VIENNA INSURANCE GROUP lanseaza iPhone Insurance Assistance - BCR Asigurari VIG

Data publicarii: 11-01-2011 | Finante-Banci

BCR Asigurari Vienna Insurance Group lanseaza in premiera pentru piata de asigurari din Romania  "iPhone Insurance Assistance- BCR Asigurari VIG". 

Aceasta aplicatie este special conceputa pentru a putea fi descarcata si utilizata pe telefoanele de tip  Apple iPhone si este oferita  GRATUIT asiguratilor BCR Asigurari care detin o polita de asigurare CASCO PLUS.  Principalul beneficiu al "iPhone insurance assistance" este acela ca simplifica si urgenteaza procesul de solutionare a daunelor, deoarece ofera posibilitatea asiguratului sa trimita informatii preliminare despre dauna, direct catre Centrul de Daune al BCR Asigurari. 

Prin utilizarea noii aplicatii "iPhone insurance assistance", clientii BCR Asigurari se bucura de numeroase alte avantaje:

  • apelarea GRATUITA direct de pe telefonul mobil a serviciului de asistenta rutiera (inclus in asigurarea CASCO PLUS), oriunde in tara si in EUROPA; 
  • avizarea daunei la call center BCR Asigurari VIG si programarea la service;  
  • vizualizarea (in sistem harta GPS) a tuturor locatiilor BCR Asigurari VIG; 
  • obtinerea de informatii despre produsele de asigurare si despre BCR Asigurari VIG; 
  • incheierea de asigurari, prin emitere electronica, completand datele personale direct pe telefonul mobil;


Utilizatorii aplicatiei au posibilitatea sa beneficieze de acoperire teritoriala astfel:  pentru CASCO si Asistenta Persoane: Europa, Rusia si Turcia iar pentru Asistenta Rutiera: Europa, Turcia, Israel (exclus Ucraina).

"Ne propunem sa adaptam produsele noastre de asigurare la ultimele tehnologii in domeniul IT. Astfel, identificam pentru clientii nostri solutii care sa faciliteze comunicarea, accesul la produsele noastre de asigurare precum si simplificarea si urgentarea procesul de solutionare a daunelor. A tine pasul cu tehnologia presupune o serie de investitii pe care am decis sa le facem, oferind asiguratilor nostri pachete cu acoperiri multiple care sa le satisfaca exigentele", declara Mihail Tecau, presedintele BCR Asigurari Vienna Insurance Group.

Cu ocazia lansarii "iPhone Insurance Assistance- BCR Asigurari VIG" participantii vor asista la prima utilizare a produsului creat in parteneriat cu compania software i-Tom Solutions. 

Comunicat de presa


Ultimele stiri pe BankNews.ro: