Iti cauti job? Ai o oferta cu 25% mai mare fata de anul trecut!

Data publicarii: 18-01-2011 | HR/Cariere


Inceputul de an aduce vesti bune pentru cei care vor sa se angajeze. Numarul de anunturi postate pe site-ul de recrutare BestJobs, in primele 2 saptamani ale anului, au inregistrat o crestere de aproape 25% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

In prezent site-ul gazduieste peste 11.600 de posturi, in toate domeniile de activitate. Cele mai multe oferte de angajare se gasesc in vanzari si comert, IT, marketing si inginerie.

Potrivit BestJobs, anul 2011 se anunta a fi unul mai bun pentru cei care isi cauta un loc de munca, avand in vedere cresterea nevoii de personal in cazul companiilor care pe timp de criza au fost nevoite sa reduca intr-o anumita masura numarul de angajati sau sa amane cresterea acestuia.
 
Cele mai multe anunturi de angajare sunt in domeniile vanzari/comert (4.172), software/tehnologii (1.629), marketing (919) si inginerie (817).
 
Pe langa aceste arii de activitate clientii site-ului de recrutare mai vor sa faca angajari si in domenii cum ar fi banci sau servicii clienti, domenii care vor intra in topul angajarilor in acest an.
 
In ceea ce priveste nivelul de experienta, angajatorii cauta atat persoane cu experienta nivel entry-level (studenti pentru call-center sau casieri pentru banci), cat si persoane cu experienta de nivel senior, respectiv posturi de management, de la pozitii administrative, pana la pozitii de manageri de prima linie.

 

sursa: incont.ro