Instanta a decis plata cheltuielilor de judecata de 100.000 lei cerute de BCR clientilor nemultumiti

Data publicarii: 21-01-2011 | Finante-Banci


Tribunalul Muncipiului Bucuresti a decis joi plata cheltuielilor de judecata cerute de Banca Comerciala Romana (BCR) clientilor nemultumiti, de 100.000 lei, in procesul de suspendare a platii ratelor pentru grupul al doilea al clientilor nemultumiti BCR, alcatuit din 88 de persoane.

"Instanta a hotarat sa respinga cererea reclamantilor (oamenilor din grup), admitand plata cheltuielilor de judecata cerute de BCR, in suma de 100.000 lei", potrivit unui comunicat transmis vineri de liderul grupului clientilor nemultumiti ai bancii, Violeta Vasilioglu.

Aceasta a mentionat ca grupul de clienti este alcatuit din 88 de persoane.

"Acesti oameni au solicitat suspendarea platii ratelor la credite, pana la solutia definitiva si irevocabila a instantei in procesul de fond, pentru ca nu au bani sa mai plateasca (multi sunt bugetari care au suferit reduceri salariale). Decizia instantei nu numai ca a anulat cererea acestor oameni (aflati in imposibilitate de plata), dar, in plus, a mai adaugat un bir pe capul lor", a spus Vasilioglu, care a adaugat ca nu a primit inca motivarea scrisa a instantei.

 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: