Franks compara Romania cu un pacient a carui operatie a reusit, dar care risca totusi sa moara

Data publicarii: 27-01-2011 | Economie


Seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks, a spus miercuri, in cadrul discutiilor pe tema Codului Muncii, ca economia Romaniei este stabilizata, insa tara noastra se afla acum in postura unui pacient supus unei operatii care a reusit, dar care risca totusi sa moara, informeaza The Money Channel.

De asemenea, oficialul Fondului Monetar International (FMI) a atras atentia ca economia intarzie sa-si revina, desi programul de reforme a fost pus in aplicare in mod corect

Seful misiunii FMI a facut aceste declaratii la intilnirea de miercuri cu ministrul Muncii, Ioan Botis, si cu reprezentanti ai patronatelor si sindicatelor pe tema Codului Muncii.

Delegatia FMI va fi prezenta in Romania in perioada 25 ianuarie - 8 februarie. Delegatia va evalua performanta recenta a economiei romanesti si va discuta cu autoritatile despre obiectivele pentru perioada care a mai ramas din acordul curent. De asemenea, misiunea va initia negocierile pentru un posibil nou accord.

Pe langa intalnirea cu autoritatile, delegatia va discuta si cu reprezentanti ai partidelor politice, sindicatelor, asociatiilor patronale si ai bancilor.

 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: