Declaratiile privind achizitiile si livrarile de produse accizabile se vor depune online din martie

Data publicarii: 31-01-2011 | Finante-Banci


Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) informeaza ca, incepand cu luna martie, Autoritatea Nationala a Vamilor va face operabila aplicatia EMCS-RO-Stocuri de depunere online a declaratiilor privind situatia achizitiilor si livrarilor de produse accizabile aferente lunii februarie.

"Instructiunile de utilizare a aplicatiei au fost aprobate prin Ordinul presedintelui ANAF nr. 26/2011 pentru aprobarea instructiunilor privind depunerea online a declaratiilor privind situatia achizitiilor si livrarilor de produse accizabile utilizand aplicatia EMCS-RO STOCURI, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I", se arata intr-un comunicat transmis luni de ANAF.

Operatorii economici care au obligatia depunerii online a declaratiilor privind situatia achizitiilor si livrarilor de produse accizabile vor solicita accesul la aplicatie la Directia de Tehnologia Informatiei, Comunicatii si Statistica Vamala, potrivit ordinului vicepresedintelui ANAF nr. 90/2011 pentru aprobarea Instructiunilor privind accesul operatorilor economici la aplicatia EMCS-RO STOCURI pentru  depunerea online a declaratiilor privind situatia achizitiilor si livrarilor de produse accizabile.

 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: