Lista joburilor vacante la companiile din Big Four

Data publicarii: 01-02-2011 | HR/Cariere


Trei dintre cei mai mari jucatori din Big Four-KPMG, Deloitte si PricewaterhouseCoopers angajeaza auditori si experti in tranzactii M&A in aceasta perioada. Candidatii ideali sunt absolventi de facultate, au minimum doi ani experienta in audit si au obtinut deja certificari ACCA sau CIMA. Intra si afla ce vor jucatorii din audit de la candidati.

KPMG angajeaza patru auditori financiari. Esti eligibil pentru aceasta pozitie daca ai minimum cinci ani experienta relevanta in audit, daca ai certificari ACCA, CPA, experienta in IFRS si vorbesti fluent limba engleza. Aproape 400 de candidati au aplicat la acest job, pana acum. Mai poti aplica la aceasta pozitie pana pe 9 februarie.

PricewaterhouseCoopers recruteaza trei auditori in Cluj-Napoca. Daca esti absolvent de studii superioare, ai unul-doi ani experienta in audit, ai certificare ACCA sau esti in curs de a o obtine, esti vorbitor fluent de limba engleza, atunci esti eligibil pentru aceasta pozitie. Doar 62 de candidati au aplicat pana acum pentru acest job. Termenul-limita pentru trimiterea candidaturilor pentru aceasta pozitie e 20 februarie.

 

integral in: money.ro