Irlandezii construiesc un mini cartier de 85 de milioane euro in estul Bucurestiului

Data publicarii: 12-09-2006
Irlandezii construiesc un mini cartierCompania irlandeza Mivan va investi 85 de milioane de euro in ridicarea unui cartier de zece blocuri in estul Bucurestiului, a anuntat luni, oficial, compania imobiliara CB Richard Ellis, agent exclusiv pentru acest proiect. NewTown Residence se va localiza in zona de est a Bucurestiului, la intersectia dintre Baba Novac si Mihai Bravu, in apropiere de centrul Bucurestiului si de centrul comercial Bucuresti Mall.

Proiectul va fi construit in doua faze, prima dintre acestea urmand a fi lansata pe piata in trimestrul intai din 2008. Fiecare dintre faze cuprinde cinci cladiri, dintre care doua vor avea o structura de inaltime de parter si cinci etaje, iar celelalte trei, o structura pe inaltime de parter si 12 etaje. In jurul blocurilor va fi un spatiu verde de circa 900 de metri patrati.

NewTown Residence va beneficia de o parcare subterana cu doua niveluri, spatii comerciale, gradinita si centru de intretinere.

 Mivan este o companie specializata in dezvoltari imobiliare, amenajari interioare si contractari, cu o activitate de peste 30 de ani in circa 40 de tari.

In luna februarie a acestui an,  compania irlandeza anunta construirea unui centru comercial in zona Rahova din capitala. Liberty Center ar putea fi lansat pe piata in septembrie 2007.

NewsIn
 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: