Delegatii FMI pot primi tratamente faciale cu botox mai ieftine, in Singapore

Data publicarii: 12-09-2006
Fondul Monetar InternationalDelegatii prezenti saptamana aceasta la intalnirea FMI si a Bancii Mondiale din Singapore, pentru a discuta reforma financiara si problema saraciei in lume, pot beneficia de o oferta neasteptata: o reducere de 10% pentru injectiile cu botox si pentru tratamentele de infrumusetare, relateaza Reuters. Spitalul Raffles le ofera celor 16.000 de delegati si sotiilor lor reduceri pentru consultatii medicale, dar si pentru "servicii estetice", cum ar fi lifting-urile faciale fara interventie chirurgicala, interventii cu laserul pentru epilare si injectii cu botox pentru a diminua ridurile faciale. "Rezerva-ti timp, in Singapore, pentru a-ti reimprospata infatisarea", scrie pe anuntul publicitar al companiei, care ocupa o intreaga pagina a unui ziar de marti.

Purtatoarea de cuvant a spitalului a declarat ca aceasta oferta face parte dintr-o serie de eforturi care au ca scop promovarea turismului medical in Singapore. "Multi dintre delegati provin din tari dezvoltate din Europa sau reprezinta Statele Unite, unde tratamentele pot fi foarte costisitoare", a declarat aceasta. Singapore incearca sa se impuna ca centru medical pentru straini. Peste 200.000 de pacienti vin, anual, in Singapore, pentru tratamente medicale, iar cei mai multi dintre ei provin din statul vecin, Indonezia.

Spitalul Raffles, parte a Grupului Medical Raffles, ofera reduceri pentru tratamente care pot costa de la o suta de dolari, in cazul injectiilor cu botox, pana la consultatii care pot costa peste 1.400 de dolari. Injectiile cu botox paralizeaza partial muschii faciali, ceea ce-i ofera fruntii un aspect relaxat, fara riduri.

NewsIn
 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: