Vrei sa lucrezi la Dacia sau la Ford? Sute de joburi disponibile in industria auto!

Data publicarii: 24-02-2011 | HR/Cariere


Anul acesta a debutat cu mult mai bine decat anteriorul in ceea ce priveste locurile de munca vacante, industria auto situandu-se pe primele locuri cand vine vorba de recrutare. Fie ca vorbim despre cei doi mari producatori de autorurisme de pe piata autohtona, Dacia-Renault si Ford, fie despre producatorii de componente auto pentru companii din afara ca Volvo, Mazda, Volkswagen sau Opel, site-urile de recrutare pun la dispozitia celor interesati sute de anunturi de angajare in acest domeniu.


DACIA, de exemplu, a scos la concurs mai multe posturi la uzina de la Mioveni. Producatorul autohton de automobile vrea sa angajeze specialisti in mentenanta, sculeri matriteri sau specialisti in turnare sub presiune.
Candidatii trebuie sa fi absolvit studii superioare tehnice si sa aiba cunostinte de constructie si de functionare a masinilor, de desen tehnic si de proiectare.
 
Pentru a avea sanse de angajare, solicitantii trebuie sa aiba o experienta de minimum trei ani in domeniu si sa cunoasca limbile franceza si engleza.
 
Pentru cunoscatorii de limba japoneza, Dacia a scos la concurs si un post de interpret in aceasta limba, care trebuie sa traduca documente oficiale, sa-l insoteasca pe directorul fabricii la intalniri sau sa asigure serviciile de interpretare la diferite evenimente organizate de companie.
 
Toate anunturile de angajare la Dacia le gasesti AICI!

RENAULT propune, totodata, un stagiu de internship pentru tinerii care vor sa capete experienta inca din facultate. Solicitantii, care trebuie sa fie studenti in anul al III-lea la o facultate tehnica, isi pot depune candidatura pentru programul de internship 2011-2012 pe adresa relatii.universitati@daciagroup.com.

Celalalt producator de automobile care opereaza in Romania, FORD, a scos la concurs patru posturi de middle management - Brand Manager, Marketing Specialist, Manager de vanzari si Sales Support Analyst.
 

 

citeste mai mult: incont.ro