Pilkington deschide la Omniasig un punct pentru solutionarea daunelor la parbrize

Data publicarii: 01-03-2011 | Finante-Banci

Omniasig Vienna Insurance Group, alaturi de Pilkington Automotive Romania, a inaugurat oficial service-ul auto situat in incinta de solutionare rapida a dosarelor de dauna auto al asiguratorului din Capitala.

Noul service auto ofera asiguratilor companiei solutionarea rapida a dosarelor de dauna care vizeaza parbrizele avariate, potrivit reprezentantilor celor doua companii.

"Totul a pornit de la ideea unui <<One Stop Shop>>, pentru reducerea duratei de solutionare a daunelor, deoarece Legea permite asiguratului sa vina direct la asigurator pentru intocmirea documentelor de intrare in reparatii a autoturismului", a spus Liviu Stoicescu, membru al consiliului de administratie al Omniasig.

Astfel, asiguratii Omniasig care au suferit o dauna la oricare geam al autoturismului vor putea sa deschida dosarul de dauna si sa isi repare autoturismul avariat in cadrul service-ului rapid Pilkington, in aceeasi incinta. Centrul de daune al Omniasig este situat din Calea Grivitei din Capitala, numarul 355-357, sector 1.

Continuarea in Wall Street