CA al SIF Transilvania propune un dividend similar cu cel din 2009, desi profitul a scazut cu 43%

Data publicarii: 07-03-2011 | Bursa

Consiliul de Administratie al SIF Transilvania (SIF3) propune distribuirea unui dividend de 0,03 lei/actiune, similar celui acordat anul trecut, desi profitul net a scazut cu 43% fata de castigul din anul 2009.

 Valoarea totala a dividendelor pe care SIF Transilvania le-ar putea acorda este de 32,7 milioane lei si reprezinta aproape jumatate din profitul net de anul trecut, de 66,9 milioane lei, potrivit unui convocator transmis ieri Bursei de Valori Bucuresti si preluat de Mediafax. Dividendele acordate anul trecut au reprezentat 28% din castigul inregistrat in precedentul exercitiu financiar, de 116,6 milioane lei.

Conducerea SIF Transilvania propune actionarilor ca suma de 34,1 milioane lei din profitul de anul trecut sa fie pastrata de societate pentru surse proprii de finantare. Dividendele urmeaza sa fie platite esalonat, in functie de lichiditatile societatii, in perioada 1 septembrie - 28 octombrie. Propunerile Consiliului de Administratie vor fi analizate de actionari pe 28 aprilie, in AGA.

Continuarea in Curierul National
Ultimele stiri pe BankNews.ro: