Ce mai vinde CEC Bank pe site: case executate silit, dar si spatii proprii

Data publicarii: 09-03-2011 | Finante-Banci


CEC Bank, singura banca de top ramasa in portofoliul statului, a programat la lici-tatie in urmatoarea luna si jumatate aproape o suta de case si terenuri executate silit deoarece proprietarii nu si-au mai platit ratele la credite, dar pe langa acestea vrea sa vanda sau sa inchirieze si cladiri proprii pe care nu le mai foloseste.

"Actiunea face parte dintr-un plan de eficientizare a retelei. Existau orase in care aveam sedii foarte mari, desi nu aveam nevoie decat de o simpla agentie. Sunt scoase la vanzare sau inchiriere si foarte multe spatii de cazare aflate in proprietatea ban-cii", a declarat Oltea Belciuganu, directorul de marketing si comunicare al CEC Bank.


Banca a inchis in ultimii doi ani aproximativ 200 de sucursale si agentii, multe in mediul mutate si orasele mici, iar alte unitati au fost relocate in spatii mai mici. CEC mai avea la sfarsitul anului trecut 1.195 de unitati, detinand in continuare cea mai extinsa retea teritoriala dintre bancile locale. Anunturile referitoare la spatiile proprii puse in vanzare nu au fost publicate deocamdata pe site-ul bancii, fiind creata doar o categorie speciala unde urmeaza sa fie postate respectivele anunturi.

CEC Bank a mai scos si anterior spatii proprii la vanzare, fara sa publice insa anun-turile pe site-ul propriu alaturi de bunurile executate silit.

 

integral in: zf.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: