Topul celor mai avantajoase carduri de credit. Care sunt dobanzile si cat poti sa imprumuti

Data publicarii: 10-03-2011 | Finante-Banci


O dobanda cat mai mica, o perioada de gratie cat mai mare si o limita maxima pe masura nevoilor. Acestea sunt principalele trei criterii pe care le au in vedere cei care vor sa achizitioneze un card de credit. Si au de unde alege, pentru ca oferta de pe piata locala este foarte diversa, indiferent ca este vorba de carduri standard sau premium.

O persoana care are de gand sa se imprumute de la banca prin intermediul unui card de credit va plati in acest moment o dobanda cuprinsa intre 16,72% si 25,05% la suma utilizata, potrivit unui clasament al celor mai bune zece carduri de credit standard.

Comparatia, realizata in functie de dobanda, a luat in considerare ofertele a zece banci, fiind ales cardul cu dobanda cea mai mica din totalul produselor unei institutii bancare.
In prezent, Intesa Sanpaolo Bank percepe cea mai mica dobanda, respectiv 16,72%, iar la polul opus se afla UniCredit Tiriac Bank, cu o dobanda de 25,05%. Pe langa dobanda, exista si costuri de administrare, de 10-50 lei/an.

Integral in Gandul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: