Topul celor mai scumpe si al celor mai ieftine case de vacanta

Data publicarii: 10-03-2011 | Imobiliare



Pretul caselor de vacanta a scazut cu pana la 52,4% de la inceputul anului 2008 pana in prezent. Cea mai mare scadere de pret din ultimii doi ani a fost inregistrata de proprietatile din judetul Brasov. Urmeaza cele din judetele Constanta (-38,4%), Prahova (-37,9%) si Ilfov (-29,7), potrivit unei analize realizate de portalul imobiliare.ro

Primul loc in topul celor mai scumpe case de vacanta se situeaza o vila cu doua etaje plus mansarda si o suprafata utila de 600 de metri patrati din Sinaia, judetul Prahova. Vila are 12 camere si este pozitionata la iesirea din oras, pe drumul spre Cota 1.400. Pretul solicitat este de 3 mil. euro. 

Locul doi apartine unei vile cu zece camere din Snagov. Locuinta este situata chiar pe malul lacului, in deschiderea mare a acestuia. La demisol are camera tehnica, spalatorie, living cu iesire catre terasa cu vedere la lac, piscina interioara de 100 metri patrati, sala de sport, crama, o baie si garaj cu doua locuri. Parterul este compus din bucatarie, dinning, living, un dormitor si doua bai, plus o terasa mare cu vedere la lac. La etaj se afla trei dormitoare, o baie si inca o terasa. Proprietatea mai detine si o casa de administratie de 80 metri patrati, ponton si garaj pentru barca. Pretul de 1.740.000 de euro include si o salupa. 

Top 5 cele mai accesibile case de vacanta

Primul loc in topul celor mai accesibile case de vacanta este ocupat de o casa cu trei camere din localitatea Luncoiu de Sus, judetul Hunedoara. Constructia este amplasata pe un teren de 2.800 de metri patrati. Are toate utilitatile si incalzire cu teracota. Pretul solicitat pentru acest imobil este de 15.000 de euro.

Locul doi in top este ocupat de o casa de vacanta din Poiana Campina, Zona Iedera, judetul Dambovita care este scoasa la vanzare la un pret de 19.500 de euro. Imobilul este construit din caramida, are 3 camere plus dependinte. Suprafata terenului este 1.558 mp. Casa are toate utilitatile, conexiune cablu TV si Internet. Zona este deluroasa imprejmuita de suprafete impadurite.

Continuarea in Capital.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: