Ofensiva RCS&RDS in orasele mici. Atac letal in Dragasani: 40 lei/luna pentru TV, net si telefon fix

Data publicarii: 10-03-2011 | IT&C



Compania RCS&RDS, controlata de omul de afaceri din Oradea Zoltan Teszari, si-a extins reteaua de comunicatii in Dragasani, un oras cu aproximativ 20.000 de locuitori din sudul judetului Valcea, compania lucrand in acest moment la "cablarea" blocurilor, potrivit datelor obtinute de ZF si a informatiilor furnizate de operatorii din call-center-ul companiei.

Demarata la scurt timp dupa "cucerirea" altui oras, Sighisoara, mutarea pare a arata ca RCS&RDS are in plan sa-si extinda in acest an reteaua si in orasele mici cu cateva mii sau zeci de mii de clienti.

RCS&RDS, cel mai mare furnizor de servicii TV si internet din Romania, si-a facut intrarea in oras in stilul caracteristic: a obtinut autorizatii pentru constructia retelei, dupa care a inceput instalarea echipamentelor si a impanzit orasul cu pliante trase la xerox prin care isi anunta oferta si le prezinta potentialilor clienti indicatii in ceea ce priveste modalitatea de contractare a serviciilor. "Nu avem momentan un punct de lucru in Dragasani. Pentru a semna un contract trebuie sa va lasati datele de contact pentru a fi ulterior contactat de un agent de vanzari", potrivit datelor furnizate de operatorii din call-center-ul RCS&RDS.

Ocolit de retelele companiilor de cablu ale UPC sau NextGen (Romtelecom), Dragasani pare a fi un fief al Digital Cable System (AKTA) - un operator de cablu detinut de fondul ame--rican de investitii AIG, astfel ca RCS& RDS si-a facut intrarea in oras cu o oferta de tarife cu mult mai mici decat cele practicate la nivel national, prin care incearca practic sa-si scoata de pe piata rivalul.

Potrivit datelor de pe pliantele raspandite in oras de catre agentii de vanzari ai RCS& RDS compania vinde cu 40 de lei pe luna (TVA inclusa) un pachet care include cel mai ieftin serviciu de cablu, internet la viteza de 20 Mbps si telefonie fixa.


Integral in Ziarul Financiar

Ultimele stiri pe BankNews.ro: