Companiile de leasing operational au infiintat Asociatia Societatilor de Leasing Operational

Data publicarii: 10-03-2011 | Finante-Banci



Reprezentantii companiilor de leasing operational au anuntat joi ca au infiintat Asociatia Societatilor de Leasing Operational (ASLO), care va centraliza informatiile legate de volumele pietei de leasing operational si va reprezenta interesele membrilor sai.

"Avand in vedere faptul ca piata de leasing operational a crescut in ultimii trei ani in mod constant si in continuare exista premise de crestere, s-a nascut si nevoia de infiintare a unei asociatii care sa reprezinte interesele membrilor din aceasta bransa. Pe de alta parte, ne-am dorit sa avem posibilitatea de a centraliza si a oferi pietei informatiile legate de volumele pietei de leasing operational", a declarat presedintele ASLO, Bogdan Apahidean.

ASLO are ca membri fondatori principalele companii de leasing operational, ce acopera 70% din piata: ALD Automotive SRL, Arval Service Lease Romania SRL, Dirent Group SA, Fleet Management Services SRL, LeasePlan Romania SRL, Porsche Mobility SRL.

Conducerea asociatiei este asigurata pentru primii doi ani de Bogdan Apahidean, director general LeasePlan Romania, in calitate de presedinte si de Christian Busch director general Arval Service Lease Romania si Daniel Ivan, director general Fleet Management Services, in calitate de vicepresedinti. 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: