Hotelierii au depus cele mai multe oferte de inchiriere pentru sectoarele de plaja din Mamaia

Data publicarii: 17-03-2011 | Turism



Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral informeaza ca miercuri a inceput licitatia pentru inchirierea sectoarelor de plaja, fiind scoase la licitatie 73 de sectoare, pentru care s-au depus 177 de oferte, cele mai multe fiind pentru sectoarele din statiunea Mamaia.

Cel mai solicitat sector a fost Mamaia V, cu cele 12 subsectoare, pentru care au fost depuse 41 de oferte. De altfel, sectoarele din statiunea Mamaia au insumat 100 de oferte, fiind urmate de cele din Vama Veche - 31 si Eforie - 20. La polul opus se afla plajele din Navodari - sase oferte, dar si sudul litoralului (Olimp - Mangalia), cu un total de 12 oferte.

Pe opt subsectoare s-a depus o singura oferta, ceea ce inseamna ca licitatiile vor fi reprogramate, fiind necesare minim doua oferte eligibile pentru a putea fi adjudecata licitatia.

Sectoarele de plaja care vor fi administrate pe o perioada de un an pana la doi, in functie de zona. Tarifele de incepere a licitatiei variaza in functie de zona si categoria de plaja si se situeaza intre 1,04 lei/mp si 10,38 lei/mp (fara TVA).

Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral va pune la dispozitia aministratorilor, la inceputul lunii aprilie, plajele amenajate. 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: