Cum sa iti cumperi cu cardul bilete la JO Londra 2012. Care sunt pasii si cat costa

Data publicarii: 17-03-2011 | Lifestyle



Din vanzarea biletelor pe Internet organizatorii se asteapta sa incaseze circa 580 de milioane de euro

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Londra, din 2012, au lansat miercuri site-ul oficial prin care doritorii isi pot achizitiona bilete la acest eveniment. Cei interesati au la dispozitie 42 de zile de la lansarea acestei platforme pentru a achizitiona unul sau mult bilete din totalul de 6,6 milioane de bilete disponibile.

Biletele pot fi procurate direct de pe Internet, prin plata cu cardul sau cu cecuri trimise prin posta. Ele sunt disponibile, prin intermediul site-ului www.tickets.london2012.com, doar cetatenilor din Europa, din statele agreate, printre care se numara si Romania, care au peste 16 ani si poseda un card Visa, in cazul celor care vor sa plateasca direct cu cardul si nu cu cecul, prin posta.

Doritorii trebuie sa isi faca mai intai un cont pe acest site, dupa care trebuie sa urmeze o serie de pasi, printre care se numara atat alegerea sesiunii la care vor sa participe, respectiv data si ora, cat si zona in care doresc sa achizitioneze locurile. Organizatorii le recomanda doritorilor, pe site-ul oficial, sa nu se grabeasca in achizitionarea biletelor pentru ca obtinerea lor nu va tine cont de data la care au fost platite, respectiv daca au fost cumparate la inceputul perioadei sau la sfarsitul ei.

Pozitia exacta a locurilor nu a fost inca stabilita

Organizatorii Jocurilor Olimpice au explicat ca in momentul de fata le este imposibil sa puna la dispozitia doritorilor si asezarea exacta a locurilor pe care le cumpara datorita faptului ca inca nu s-a stabilit exact grila de transmisii televizate, respectiv nu se stie inca felul in care televiziunile isi vor pozitiona camerele de luat vederi.

Tarifele biletelor variaza foarte mult in functie de zona in care este locul (A, B, C, D sau E) dar si de sesiunea la care se asista. De exemplu, la sesiunea de atletism din 4 august 2012, sustinuta intre orele 10:00 - 13:45 (GMT) preturile variaza intre 23 si 173 de euro. Sesiunea include, printre altele, calificarile pentru finala probei masculine de 100 de metri, prima runda de calificari la proba masculina de 400 de metri dar si calificarile pentru finala probei feminine de saritura cu prajina, grupele A si B.

Preturi de la 23 la 2.300 de euro

Integral in Adevarul


Ultimele stiri pe BankNews.ro: