Greu de ucis 8. Boc mai trece de o motiune de cenzura a Opozitiei

Data publicarii: 17-03-2011 | Politica



Guvernul Emil Boc ramane la Palatul Victoria, dupa ce Parlamentul a respins motiunea de cenzura pe tema Codului Muncii. USL ar fi avut nevoie de 236 de voturi pentru a dobori Executivul. Puterea s-a abtinut de la vot, dar a ramas in sala. Cu cinci exceptii: patru parlamentari au votat contra si unul, pentru. Deputatul Mircia Giurgiu. "Ma astept sa fiu exclus din partid", a declarat pentru REALITATEA.NET, Giurgiu. 

Emil Boc ramane la Palatul Victoria. Cel putin in urma caderii motiunii de cenzura a Opozitiei. Patru parlamentari ai Puterii au votat, desi restul parlamentarilor din aceasta tabara s-au abtinut. Verestoy Attila, Daniel Oajdea, Marius Spanu si Orest Onofrei au votat contra motiunii.

Singurul pedelist care a fost impotriva propriului guvern a fost deputatul Mircia Giurgiu. "Am discutat astazi si cu domnul Boc, cu doamna Anastase, cu domnul Toader. Nu m-au inteles. Eu vin din randul sindicatelor, nu puteam sa votez altfel. Ma vor da afara din partid. Raman independent inca un an si opt luni", a declarat pentru REALITATEA.NET, Giurgiu.

Sedinta desfasurata pe durata a opt ore a fost presarata de un continuu scandal intre Putere si Opozitie. USL a incercat sa introduca pe ordinea de zi o declaratie a Parlamentului pe tema declaratiilor premierului ungar Orban Viktor.

Votul la motiunea de cenzura a Opozitiei pe Codul Muncii, intitulata "Codul Boc -salarii mici, somaj mare, firme falimentate", s-a incheiat, cu putin timp in urma, doar 212 parlamentari exprimandu-si votul contra motiunii, sub cele 236 de voturi de care era nevoie pentru a trece motiunea.

Integral in realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: