MDRT va avea stand propriu la targul international de turism Holiday Market 2011

Data publicarii: 17-03-2011 | Turism

Directorul Directiei generale turistice din Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), Paul Marasoiu, participa joi la la deschiderea oficiala a celei de-a doua editii a targului international de turism Holiday Market 2011, ministerul urmand a avea stand propriu in cadrul acestui targ.

Manifestarea expozitionala este organizata de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania la Palatul Parlamentului, in perioada 17 - 20 martie.

"Pentru a facilita comunicarea cu mediul privat, in standul propriu al MDRT, amenajat pe o suprafata de 78 mp, sunt prezenti reprezentanti ai Directiei generale turistice din domeniile promovare, dezvoltare turistica, control si autorizare. Prin prezenta la aceasta manifestare, MDRT urmareste informarea vizitatorilor cu privire la Programul anual de promovare a Romaniei ca destinatie de vacanta si la Programul anual de dezvoltare a destinatiilor si produselor turistice,  precum si furnizarea de informatii privind clasificarea si autorizarea in domeniul turismului", se arata intr-un comunicat transmis joi de MDRT.

Targul International de Turism Holiday Market 2011 se adreseaza autoritatilor si asociatiilor profesionale din turism, agentiilor de turism si touroperatorilor, statiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor si companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor si publicatiilor de turism. La editiile de anul trecut ale manifestarii au participat in medie circa 19.000 de vizitatori.

Actiunea se incadreaza in Programul Anual de Marketing si Promovare Turistica si face parte din proiectul de promovare a brandului national de turism, finantat din fonduri europene nerambursabile prin Programul Operational Regional.

 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: