CEC cauta clienti la refinantari cu dobada de 6,9% la credite in lei

Data publicarii: 17-03-2011 | Finante-Banci


CEC Bank, singura banca de top ramasa in portofoliul statului, cauta clienti carora sa le refinanteze datoriile, astfel ca a redus o parte din comisioane si a prelungit perioada de creditare pana la 35 de ani la imprumuturile acordate pana la sfarsitul lunii mai.
Comisionul lunar de administrare este zero in primul an de derulare a contractului, iar pentru anii urmatori a fost redus la 0,5% din sold comparativ cu 1% anterior.

Totodata, banca nu percepe comision de analiza a dosarului si promite clientilor sa plateasca jumatate din contravaloarea taxelor notariale de constituire a ipotecii. Printr-un credit de refinantare cu ipoteca pot fi consolidate mai multe imprumuturi, conditia fiind ca macar unul dintre creditele care fac obiectul refinantarii sa fi fost acordat cu cel putin trei ani in urma.

Dobanda la creditele in lei este fixa, de 6,9%, in primul an de creditare, iar ulterior devine variabila si este stabilita in functie de indicatorul ROBOR la trei luni (6,2% pe an la cotatia actuala) plus o marja de 3%.

 

sursa: zf.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: