Lista joburilor vacante in ministere si ambasade

Data publicarii: 18-03-2011 | HR/Cariere

Ambasada Turciei la Bucuresti angajeaza un economist poliglot, Ministerul Justitiei recruteaza un specialist IT cu supraspecializare in procedurile Bancii Mondiale si un asistent administrativ cu experienta in proiecte finantate de institutii financiare internationale. Citeste mai jos lista completa a pozitiilor disponibile in aceasta perioada la ministere si afla ce vor angajatorii de la candidati.

Cum te poti angaja la Ambasada Turciei

Biroul Consilierului Comercial al Ambasadei Turciei in Romania recruteaza un specialist in activitati de cercetare si evaluare in comert si economie. Candidatul ideal are experienta in domeniul in care si-a obtinut licenta si vorbeste fluent cel putin doua limbi straine.

Esti eligibil pentru aceasta pozitie daca ai experienta in domeniul in care te-ai specializat, ai cunostinte avansate de limba turca sau limba engleza si, preferabil, si de germana sau franceza.

Candidatii mai pot aplica la acest job pana pe 25 martie. Pentru mai multe detalii despre pozitia vacanta la Ambasada Turciei, intra aici.

Ministerul Justitiei face angajari. Vezi pe ce pozitii

Ministerul Justitiei recruteaza un specialist IT si un asistent administrativ, care sa lucreze in cadrul Directiei de Implementare a Proiectelor Finantate din Imprumuturi Externe (DIPFIE), structura aflata in subordinea sa.

Esti eligibil pentru pozitia de specialist IT daca ai minimum 3 ani experienta in IT, daca ai absolvit cursuri postuniversitare de perfectionare si certificari in domeniul tehnologiei informatiei, cursuri de pregatire in procedurile utilizate de Banca Mondiala, precum si cursuri postuniversitare de specializare si certificari in domeniul managementului de proiect, potrivit anuntului de recrutare publicat pe pagina oficiala a Ministerului Justitiei.

 

integral in: money.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: