Preturile chiriilor au scazut cu 12%, fata de anul trecut VEZI ZONELE CELE MAI IEFTINE

Data publicarii: 18-03-2011 | Imobiliare



Proprietarii de apartamente asteapta vremuri mai bune si tot mai putini se grabesc sa-si vanda imobilele. In consecinta, chiriile au ajuns si cu 12% mai mici fata de inceputul toameni trecute. Pe primul loc in topul ieftirilor este Constanta, urmata de Timisoara, iar locul trei l-a ocupat Cluj-Napoca.

Potrivit agentiilor imobiliare, chiria s-a ieftinit cam peste tot. In zonele Rahova, Militari sau Berceni din Bucuresti gasiti garsoniere de inchiriat si cu 150 de euro pe luna.

In acelasi timp apartamentele cu doua camere se inchiriaza cu 200-220 de euro in zonele: 13 Septembrie, Stefan cel Mare, Mihai Bravu, Crangasi sau Drumul Taberei.

Pentru a inchiria un apartament cu trei camere aveti nevoie de cel putin 250 de euro daca acesta este in: Berceni, Colentina sau Camil Ressu.

In acelasi timp, la Brasov, cu 120 euro pe luna pot fi inchiriate garsoniere mobilate si utilate. Chiria pentru apartamentele cu doua camere incepe de la 150 de euro. Daca vreti sa gasiti un apartament cu trei camere aveti nevoie de cel putin 200 de euro pe luna.

Integral pe Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: