Fiscul a vandut de trei ori mai multe marfuri confiscate in ianuarie, fata de anul trecut

Data publicarii: 22-03-2011 | Diverse

Tigarile ar putea fi pe lista produselor scoase la vanzare de ANAF

Statul a vandut, in prima luna a acestui an, bunuri confiscate in valoare de aproximativ o jumatate de milion de euro. Mai exact, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a incasat, in luna ianuarie, peste 564 de mii de euro din valorificarea produselor confiscate.

In comparatie cu perioada similara de anul trecut, incasarile realizate de ANAF in prima luna din 2011 au fost de aproape trei ori mai mari, in conditiile in care in ia-nuarie 2010 au intrat la buget apro-xi-mativ 179.000 de euro din vanzarile de astfel de bunuri. Sortimente de bauturi alcoolice, cani, boluri albe pentru cereale, farfurii, covorase de baie, rasnite de cafea, perdele, biciclete, mese de biliard, cafea sau mancare pentru caini sunt cateva dintre produsele din magazinele Fiscului. Toate acestea sunt puse la vanzare la sediile Agentiei Nationale de Ad-minis-tra-re Fiscala (ANAF) din tara. La inceputul aces-tei luni, ANAF a confiscat 40 de tone de marfa in valoare de aproape 150 de mii de euro din complexul comercial "Europa". 

Cine poate cumpara

Orice produs poate fi cumparat direct de la magazinele Fiscului. Magazinul Fis-cului din Capitala este pe strada Ma-riu-ca numarul 14, in Sectorul 4 al Capitalei.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: