Basescu: Ford nu poate reclama lipsa de suport, Romania va continua sa sustina investitiile

Data publicarii: 22-03-2011 | Politica

Presedintele Traian Basescu l-a primit marti la Palatul Cotroceni pe presedintele Ford Europa, Stephen Odell, in cursul intrevederii seful statului asigurandu-l pe reprezentantul companiei ca Romania va continua sa sustina investitia americana de la Craiova.

"In ceea ce priveste dezvoltarea de la Craiova, trebuie sa clarificam putin cateva apecte. Suntem extrem de convinsi ca investitia va fi una de succes si astept sa vad prototipul in luna mai, potrivit intentiilor dvs. (...) Fordul nu va fi in masura sa reclame lipsa de suport, pentru simplu fapt ca avem un proiect-pilot Dacia, care dovedeste ca suntem in masura sa sustinem un asemenea proiect", a spus Basescu, in deschiderea intrevederii.

Seful statului l-a felicitat pe Odell pentru faptul ca Ford a depasit criza financiara si a pastrat proiectul de la Craiova, subliniind de asemenea intentia autoritatilor romane sa continue sustinerea investitiei in companie. La randul sau, presedintele Ford Europa i-a multumit presedintelui pentru sustinere, precizand ca proiectul din Romania este unul deosebit de important pentru companie. 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: