Arma impotriva hotilor: asigurarea pentru telefonul mobil. Cat costa cea mai ieftina asigurare?

Data publicarii: 22-03-2011 | IT&C

Daca iti cumperi un telefon scump si vrei sa nu ai grija hotilor, fie ca vrei sa ai posibilitatea sa-l asiguri in cazul in care il scapi accidental in apa, atunci afla ca iti poti face o asigurare pentru telefon care incepe de la 1,95 de euro lunar.

Daca esti abonat Orange si ti-ai cumparat un mobil, un modem sau un card de date, le poti asigura platind o anumita suma lunar. Spre exemplu, daca ai orice model de telefon sau modem cu exceptia iPhone, HTC sau RIM, nou sau cu o vechime de cel mult 12 luni, asigurarea costa 1,95 euro/luna (este scutita de TVA).

Daca ai un telefon iPhone, HTC sau RIM, cu o vechime de cel mult sase luni, asigurarea costa 3,95 euro (este scutita de TVA).

De ce acte ai nevoie ca sa-ti asiguri telefonul sau modemul

Pentru a incheia asigurarea trebuie sa vii in orice Orange shop cu buletinul de identitate si factura primitǎ la achizitionarea produsului.

Atentie! Iti poti asigura orice telefon nou sau cu o vechime de cel mult un an. Exceptie fac telefoanele iPhone, RIM si HTC pe care le poti asigura daca au o vechime de cel mult sase luni.

Ce faci daca mobilul se strica definitiv?

In caz de dauna totala, primesti acelasi model de telefon sau cu caracteristici asemanatoare contra unei taxe de franciza de 50 de euro pentru iPhone, HTC si RIM sau de 10 euro pentru orice alt model, si in limita valorii asigurate de 4.000 de lei (TVA inclus).

Sau, daca mai poate fi "salvat", il poti repara in limita valorii asigurate de 1.000 de lei (TVA inclus).

Continuarea pe InCont.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: