Cum poti obtine reduceri in restaurante si magazine de haine platind cu cardul

Data publicarii: 23-03-2011 | Lifestyle
Posesorii cardurilor de debit si de credit pot face cumparaturi cu un discount de pana la 20%. Lista comerciantilor care acorda reduceri se afla pe site-ul fiecarei banci.

Reduceri de pana la 20% la imbracaminte si incaltaminte, la restaurante si cluburi, la clinici si centre de infrumusetare, dar si la alte categorii de retaileri. Este o facilitate la indemana posesorilor de carduri de debit si de credit, oferita de o serie de banci in parteneriat cu diversi comercianti din toata tara. Conditia este sa se plateasca cu cardul la cumparaturi. Utilizatorii cardurilor nu trebuie sa faca nicio cerere speciala pentru a profita de asemenea discounturi. Tot ce trebuie sa faca este sa consulte lista partenerilor bancii care a emis cardul, mai ales daca au de gand sa iasa la cumparaturi ori se pregatesc sa petreaca o seara in oras.
Acesta este un avantaj standard atasat instrumentelor de plastic, dar nu este singurul. Bancile ofera si bonusuri si puncte de loialitate, prin diverse programe speciale, cum este cazul programului Multishop de la Raiffeisen Bank, al cardului de credit Bonus Card de la Garanti Bank si al cardului de credit pentru cumparaturi Punct Card de la BRD - Groupe Societe Generale.


Platesti mai putin la restaurant

De exemplu, romanii care au un card de debit sau de credit emis de BCR platesc cu 5-10% mai putin la cateva restaurante, printre care Caru' cu bere (-5%), Balthazar (-10%) sau Buongiorno (-5%). Persoanele care vor sa ia masa in oras platesc mai putin si cu ajutorul cardurilor de credit emise de Citibank. Reteaua de tip fast-food KFC ofera reduceri de 5% nu numai la restaurantele din Bucuresti, ci si din Arad, Iasi, Brasov, Constanta, printre altele. Facturi mai mici cu 5% se platesc si la restaurantele Pizza Hut din mai multe orase.
Cei care vor sa manance acasa pot sa faca aprovizionarea la preturi mai mici daca aleg anumite magazine si platesc cu cardul de debit sau de credit de la UniCredit Tiriac Bank. Brutaria Eneida Com 7 din Bucuresti ofera un discount de 10%, iar magazinul de vinuri Pancom din Piatra Neamt - 5%.

De unde te imbraci mai ieftin


Cel putin un mare retailer de confectii se afla pe lista fiecarei banci care are incheiate parteneriate cu diversi comercianti.
La Volksbank, insa, lista este lunga si contine branduri ca Mango (reducere de 10%), Dinasty (-5%), Champion (-15%) ori Levi's (-15%).
Discounturile nu sunt insa accesibile decat posesorilor de carduri de debit Pink, care asigura reduceri in peste 300 de locatii partenere.
Si decoratiunile se pot cumpara mai ieftin: magazinul Interesart din Bucuresti acorda un discount de 10% la articolele achitate cu cardul UniCredit.
Utilizatorii cardurilor beneficiaza de reduceri si la clinici private din toata tara. Pe lista partenerilor BCR se afla clinica Puls, cu o reducere de 15-20%, UniCredit are parteneriat cu Korona Medcom (-5%), iar BRD cu clinica de stomatologie City Dent (-10%).

 

sursa: Gandul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: