Cele mai scumpe 5 masini, pe care nici milionarii nu si le permit

Data publicarii: 28-03-2011 | Auto


Alegerile in materie de masini pe care le fac uneori milionarii sunt ridicole. In timp ce oamenii de rand se multumesc cu un poster cu o super masina pe perete, milionarii isi pot cumpara oricand o astfel de masina. Sunt insa si modele pentru care chiar si un milionar ar trebui sa se chinuie ca sa le achizitioneze. Iata mai jos un top cu unele dintre cele mai scumpe masini vandute vreodata, realizat de Business Insider.


Bugatti Veyron

Modelul standard costa in jur de 1,4 milioane de dolari, dar este cea mai deosebita masina facuta vreodata. Desi la o prima vedere poate parea putin ciudata, cabina luxoasa si atentia deosebita pentru detalii o fac sa fie una dintre bijuteriile auto construite de-a lungul timpului.
 
Chiar si asa, un milionar care are in banca 2 milioane de dolari nu va fi niciodata dispus sa-i cheltuiesca pe o astfel de masina.
 
Bugatti Veyron SuperSport

Alaturi de modelul prezentat mai sus, Veyron SuperSport este o masina speciala, motivul pentru care a fost construita fiind sa intre in Cartea Recordurilor pentru viteza.
Si cum tot ce este bun costa, cine ar fi dispus sa dea pe o astfel de masina 2,4 milioane de dolari?
 
McLaren F1

De ce ar vrea un milionar sa-si cumpere un McLaren F1 care, daca in 1994 costa 800.000 de dolari, ajunge acum la 2 milioane? Si totusi, este o masina legendara, care a intrat in istorie.
 
A fost pentru o buna bucata de timp cea mai rapida masina din lume, astfel incat constructorii au renuntat sa-i mai faca un rival. Poate ca este scumpa si nu este nici cea mai frumoasa si luxoasa masina din lume, dar macar este rapida, si pentru asta trebuie respectata.
 
 

 

citeste integral: incont.ro