Ce oferte de Pasti au hotelierii de pe Valea Prahovei si pensiunile din Bucovina

Data publicarii: 31-03-2011 | Turism


Daca inca nu ti-ai facut planuri pentru mini-vacanta de Paste, poti sa arunci un ochi peste ofertele hotelierilor din tara, pregatite pentru turistii de toate varstele.  La dispozitie ai pachete gratuite la SPA-uri, petreceri in aer liber, vizite in parcuri de distractii, gratare, demonstratii de incondeiat oua sau plimbari cu trasura. Ofertele pornesc de la 300 de lei si ajung la cateva sute de euro.

Spre exemplu, hotelierii de pe Valea Prahovei pregatesc petreceri cu lautari, acces gratuit la SPA, masaje incluse in oferta turistica, internet wireless, caffe-concerte, vizite in fun park-ul de la Busteni sau gratar pe Valea Cerbului.
Totodata, daca alegi sa-ti petreci sarbatorile pascale in statiunile prahovene, vei putea sa vizitezi crame si sa participi la degustari de vinuri.
 
De pilda, la un hotel de trei stele din Sinaia, doua nopti de cazare cu demipensiune te costa in jur de 460 de lei de persoana. In pachet intra o "primire traditionala in noaptea Invierii, dejun pastoral in 24 aprilie cu un bogat program artistic, parcare si acces gratuit la piscina".
 
Azuga se numara printre cele mai ieftine statiuni de pe Valea Prahovei, in aceasta perioada. Aici, pretul unui pachet turistic de doua nopti, cu demipensiune variaza intre 427 si 656 de lei.
 
In plus, daca alegi Azuga ca destinatie de Pasti, vei putea vizita cramele Rhin si degusta vinurile care se produc aici, potrivit primarului statiunii montane, Adrian Purcaru.

 

articol integral: incont.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: