Sorin Ovidiu Vintu: 'Din seara aceasta, Sebastian Ghita nu mai este managerul Realitatea TV'

Data publicarii: 04-04-2011 | Media



Sorin Ovidiu Vintu a decis sa rupa contractul cu Sebastian Ghita. "Din seara aceasta, Sebastian Ghita nu mai este managerul Realitatea TV", a declarat Sorin Ovidiu Vintu in exclusivitate pentru paginademedia.ro. reactia lui SOV a venit dupa un comunicat al Asesoft. Sebastian Ghita sustine ca "un contract nu se poate rupe decat in instanta".

Sorin Ovidiu Vintu, in exclusivitate pentru paginademedia.ro: "Am luat decizia rezilierii contractului de management cu Sebastian Ghita. Urmeaza sa formalizam din punct de vedere legal aceasta decizie pe care eu am luat-o deja."

Ce se va intampla cu banii investiti deja de Sebastian Ghita?

Sorin Ovidiu Vintu: "Instanta va decide in ce masura contractul cu Realitatea a fost respectat."

"Eu nu am contract cu domnul Vintu", spune Sebastian Ghita pentru paginademedia.ro si anunta ca tot conflictul se va transa in instanta.

Contactat de MEDIAFAX, omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a refuzat sa comenteze acuzatiile pe care i le aduce CA al Asesoft. "Nu comentez, reclamatiile pot sa le depuna in instanta, unde vor", a spus Vantu.

Sorin Ovidiu Vantu a precizat insa ca nu a cerut modificarea clauzelor contractului dintre Realitatea Media si Asesoft, asa cum sustinea CA al Asesoft in comunicatul remis duminica.

 

integral in: realitatea.net