Ce oferte de angajare au bancile din Romania. VEZI orase si posturi

Data publicarii: Astazi, 27-04-2011 | HR/Cariere



Numarul joburilor vacante in sistemul bancar din Romania depaseste 800 de posturi in momentul de fata, potrivit site-urilor de recrutare.

Cele mai multe oferte de angajare in bancile din Romania sunt pentru consilieri clienti, ofiteri vanzari, manageri de produs si specialisti IT.

BCR, cea mai mare banca de pe piata locala, are cel putin 40 de posturi vacante in prezent, potrivit site-urilor de recrutare.

Orasele in care BCR face angajari sunt Bucuresti, Hunedoara, Ramnicu-Valcea, Ploiesti, Busteni, Giurgiu, Pitesti, Resita, Lugoj, Alexandria, Rosiori de Vede, Caransebes, Zalau, Tulcea, Galati si Arad.

Cele mai multe oferte sunt pentru consilieri clienti microintreprinderi, manageri de produs, operatori ghiseu, programatori si analisti IT. Sunt disponibile si joburi pentru directori executivi ai unor unitati de retail din tara. Vezi ofertele de angajare la BCR aici.

Si BCR Banca pentru Locuinte are joburi vacante in locatii multiple din tara, in special pentru coordonatori vanzari regionali, manageri de vanzari si consilieri financiari. Vezi aici ofertele.

Raiffeisen Bank recruteaza in orasele Oradea, Timisoara, Jimbolia, Sibiu, Arad, Cernavoda, Mangalia, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Slatina, Odorheiu Secuiesc si Bucuresti.

Cele mai multe joburi sunt pentru consultanti financiari, consilieri clienti, ofiteri de cont si casieri, dar se cauta si directori de agentie sau manageri. Vezi ofertele la Raiffeisen aici.

ING Bank cauta consultanti de vanzari si consilieri clienti in toate orasele din tara. Banca Transilvania are posturi vacante de consilieri bancari IMM-uri si analisti credite.

UniCredit Tiriac Bank recruteaza in special IT-isti, manageri de produs si conilieri clienti. Banca angajeaza si Relationship Manager Corporate pentru Brasov, Bucuresti, Craiova, Suceava si Timisoara.

De asemenea, UniCredit cauta in aproape toate orasele importante persoane fizice autorizate care sa colaboreze cu banca  din pozitia de agenti Mobile Sales Force

Bancpost are multiple pozitii vacante, in special in Bucuresti, dar si in Timisoara sau Targu-Mures. Banca angajeaza ofiteri vanzari credite, ofiteri vanzari produse, agenti call center, consultanti financiari, dar si specialisti IT (vezi joburile aici).

Joburi vacante mai au in aceasta perioada Volksbank, Banca Millennium, Alpha Bank, Bank Leumi, Procredit Bank, Credit Europe Bank, Libra Bank.

Sursa: Realitatea.net