ING a lansat o asigurare de tip unit-linked cu prima unica de 2.000 de euro

Data publicarii: 28-04-2011 | Finante-Banci



ING Asigurari de Viata a lansat un nou produs din gama de asigurari de tip unit-linked cu prima unica de 2.000 de euro si protectia capitalului investit, a anuntat asiguratorul.

Noul produs ING Selectis completeaza gama de asigurari de tip unit-linked cu prima unica in euro si 100% protectia capitalului net investit oferite clientilor (in cadrul careia inca doua produse au fost lansate in 2010).

Noua editie va fi disponibila in intervalul 2-27 mai 2011. La fel ca la editia anterioara, durata produsului este de 6 ani, iar prima de asigurare de minimum 2.000 de euro se plateste o singura data, la inceputul contractului.

"Cred ca dezvoltarea acestui segment de produse, cu prima unica si protectia banilor investiti, va repune in miscare angrenajul pietei de asigurari de viata, determinand cresterea acesteia si in 2011", a declarat Cornelia Aurelia Coman, director general ING Asigurari de Viata.

ING Selectis se adreseaza acelei categorii de consumatori care dispun de resurse financiare pentru investitii si doresc sa beneficieze de potentialul de castig oferit de instrumente financiare complexe dar si de protectia investitiei in cazul unor evolutii negative ale pietelor financiare, se arata in comunicatul companiei.

Integral in Wall Street