A inceput programul O saptamana la mare - sezonul 2011. Ce oferte au hotelurile de pe litoral si care sunt conditiile de cazare

Data publicarii: 02-05-2011 | Turism

Turistii vor putea plati, pentru sase nopti de cazare pe litoral, in perioada 2 mai-14 iunie, intre 159 si 499 de lei de persoana, in functie de clasificarea hotelului. Oferta speciala este valabila in cadrul programului "O saptamana la mare". "In urma unor consultari preliminare cu membrii de pe litoral ai Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), detinatori de structuri hoteliere, tinand cont de evolutia tarifelor si a puterii de cumparare a turistilor, am hotarat si pentru aceasta editie sa pastram aceleasi tarife ca in anul 2010", a declarat Daniel Vasilescu, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).

Intre 2 mai si 14 iunie, in cadrul Programului "O saptamana la mare", pentru un hotel de doua stele, fara mic dejun, pretul pentru sase nopti este de 189 de lei de persoana, in timp ce pentru un hotel de patru stele, cu mic dejun inclus, tariful pentru aceeasi perioada este de 399 de lei. Tarifele includ TVA.

3.280 de locuri pe serie

Reprezentantii hotelierilor au anuntat ca locurile de cazare incluse in acest program se adreseaza tuturor categoriilor de turisti romani, iar vanzarea se va face conform principiului " primul venit, primul servit". Sejurul minim este de 6 nopti in cadrul programului "o saptamana la mare", dar turistii pot opta si pentru o perioada mai lunga.

Integral in Gandul.info

Ultimele stiri pe BankNews.ro: