Ce asigurare privata de sanatate ti se potriveste cel mai bine

Data publicarii: Astazi, 03-05-2011 | Finante-Banci



In conditiile in care sistemul sanitar romanesc este "in coma", la noi exista doar cateva spitale care pot oferi cat de cat servicii de calitate, dar acestea costa destul de mult, mai ales pentru romanul de rand. 

De aceea, desi sunt privite cu scepticism, asemeni altor tipuri de asigurari, cele private de sanatate sunt destul de bine venite in cazul in care va imbolnaviti sau aveti un accident. 

Pe piata asigurarilor, mai toate companiile existente au o astfel de oferta, ea fiind personalizata pentru a-si atinge tinta de oameni pe care companiile de profil o vor.

Ziare.com va prezenta detalii ale catorva oferte care sunt in Romania, cu ajutorul site-ului de profil InfoBancare.ro . 

Polita "Focus Plus" de la Generali Asigurari este unul din produsele care acopera riscurile de imbolnavire si accident, ea venind in trei pachete distincte: Standard, Economic si Business. In functie de pachetul ales, polita acopera cheltuielile de spitalizare, interventia chirurgicala, proteze/orteze, iar la sfarsitul tratamentului spitalicesc acopera cheltuielile de convalescenta si recuperare. 

In caz de spitalizare, pentru primele 14 zile se ofera dublul indemnizatiei de spitalizare, fata de restul perioadei. Aceasta prevedere contractuala se aplica si pentru convalescenta. Daca asiguratul moare, familia acestuia va primi banii. Durata contractului este de un an, cu posibilitatea de prelungire. 

Indemnizatie maxima de 350 lei/zi

In cazul asigurarii "Vital" de la Grawe Asigurari, se plateste spitalizarea pentru maximum 180 de zile pe an, dar nu poate depasi 90 de zile pentru acelasi eveniment asigurat, se mai mentioneaza pe site-ul mai sus anuntat. Daca indemnizatia minima zilnica este de 35 lei/zi sau 8 euro/zi (in functie de oferta aleasa), "alocatia" maxima este de 350 lei/zi sau 80 euro/zi. 

Integral in Ziare.com


Ultimele stiri pe BankNews.ro: