Vrei un job in strainatate? VEZI domeniile cu cele mai multe oferte de munca

Data publicarii: 05-05-2011 | HR/Cariere



Personalul cu experienta in domeniul hotelier si turism si cadrele medicale au, in prezent, cele mai multe sanse de angajare in afara tarii, potrivit recrutorilor.

Cele mai multe dintre locurile de munca oferite in aceasta luna de agentiile de plasare a fortei de munca in strainatate se adreseaza persoanelor cu specializari in domeniul hotelier si turism si personalului medical", reprezentantii Tjobs.

Astfel, numarul de locuri de munca vacante in domeniul hotelier si turism depaseste 7.700, in domeniul sanitar sunt disponibile peste 4.800 de posturi, in timp ce numarul de joburi vacante in restaurante ajunge la 1.600.

In topul domeniilor cu cele mai multe oferte de munca pentru romani urmeaza agricultura (1.622 posturi), activitatile de ingrijire batrani (1.332 posturi), entertainment (1.000 posturi) si industrie peste 800 de locuri de munca.

Romanii mai pot aplica pentru 1.000 de posturi de au pair (ingrijire copii), peste 1.100 de posturi pe vasele de croaziera si peste 800 in transport.

Integral in Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: