Blue Air va anula unele zboruri, Medallion Air vrea sa opereze la vara de pe Aeroportul Constanta

Data publicarii: Astazi, 06-05-2011 | Turism



Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta anunta joi ca, deoarece compania Medallion Air intentioneaza sa efectueze zboruri interne si internationale, iar Blue Air isi anuleaza anumite zboruri de pe acest aeroport, vor interveni modificari in programul zborurilor din sezonul de vara.

Astfel, spun reprezentantii aeroportului din Constanta, compania aeriana Medallion Air intentioneaza sa efectueze zboruri interne si internationale cu aeronave MD 83 in perioada 15 iunie-29 octombrie, spre si dinspre Cluj Napoca, Bucuresti, Barcelona, Istanbul, Madrid, Londra, Nuremberg si Pisa.

Potrivit reprezentantilor aeroportului din Constanta, compania aeriana Blue Air a anuntat ca isi anuleaza din motive comerciale toate zborurile regulate pe ruta Constanta - Bruxelles din programul de vara si va introduce zboruri charter in perioada 8 mai - 9 octombrie spre Strasbourg/Paris si dinspre Paris.

Compania Blue Air Transport Aerian SA face parte din grupul de firme Romstrade, detinut de omul de afaceri Nelu Iordache.

Medallion Air este o companie aeriana romaneasca, infiintata in toamna anului 2009 si care opereaza doua aeronave de tip McDonnell Douglas. Actionarul principal al companiei este Mirica Victor Dimitrescu, unul dintre fostii actionari ai Jetran Air, detinuta acum de Ovidiu Tender. 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: