Topul ofertelor de inceput de sezon, de la O saptamana la mare in Romania la sejururi cadou in strainatate

Data publicarii: 10-05-2011 | Turism



Romanii care vor sa plece in vacanta cu bani mai putini au la dispozitie o serie de oferte in aceasta perioada, atat in tara cat si in strainatate. Pe langa programele pregatite de patronatele din turism, agentiile vin si ele cu propriile oferte speciale, de inceput de sezon.

In acest moment sunt in plina desfasurare cinci programe la nivel national, la mare, la munte si in statiunile balneare. Turistii care vor doar cazare au la dispozitie "O saptamana la mare", "Minipreturi de vacanta - Litoralul pentru toti", alaturi de "O saptamana la munte".

Un sejur de o saptamana in oricare din cele trei programe costa intre 38 si 133 de euro, cam cat o noapte in plin sezon estival. Celelalte doua programe, "Decada balneara" si "O saptamana de refacere in statiunile balneare", ofera si tratamente specifice, la preturi de cel mult 750 de lei/pachet (aproximativ 187 de euro).

Ofertele agentiilor: vacante cadou sau transportul gratis

Daca la unele din aceste pachete turistice din tara se ofera in plus doar intrari la muzee, cei care pleaca in strainatate primesc fie o vacanta gratis, fie nu platesc transportul.

De exemplu, cei care cumpara un sejur cu autocarul in Turcia, la pretul de cel putin 161 de euro, primesc cadou o alta vacanta, in Grecia, potrivit ofertei agentiei Christian Tour. Aceeasi agentie asigura si transportul gratuit pentru cei care achizitioneaza un pachet turistic in Grecia, Muntenegru si Turcia. "Pentru ca anul acesta am terminat leasingul pentru autocare, ne-am gandit sa nu-i mai taxam pe turistii nostri pentru transport", ne-a declarat Marius Berca, directorul de marketing al agentiei

Integral in Gandul.info

Ultimele stiri pe BankNews.ro: