Televiziunile Telesport si Vox News, primele canale de sport si de stiri care se desfiinteaza

Data publicarii: 10-05-2011 | Media


Consiliul National al Audiovizualului a retras licentele audiovizuale pentru mai multe televiziuni, printre care si Telesport si Vox News. Cele doua televiziuni sunt astfel primele canale de sport, respectiv stiri din audiovizualului romanesc care nu vor mai emite, potrivit Mediafax.

Decizia de retragere a licentelor a fost luata de CNA pe 5 mai, deoarece si-au intrerupt total emisia mai mult de 90 de zile.

Societatea Telesport Intermedia SRL din Bucuresti, care opera licenta Telesport, ceruse CNA un termen de intrerupere a emisiei de 90 de zile, care a expirat in aprilie 2011.

Telesport devine astfel prima televiziune de sport din Romania care este inchisa. Postul de sport a fost lansat pe 1 decembrie 2003, fiind detinut si condus la momentul respectiv de Horatiu Nicolau.

In martie 2008 a fost achizitionata de trustul Realitatea-Catavencu, iar in aprilie 2009 a fost recedata societatii Telesport Intermedia SRL, care a solicitat, in august 2010, Tribunalului Bucuresti intrarea in insolventa.

Integral in Adevarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: