OTP Bank lanseaza o oferta promotionala pentru creditele in lei

Data publicarii: 18-09-2006
OTP BankPana la  data de 31 decembrie 2006, la OTP Bank Romania se poate obtine mai usor o suma mai mare de bani, prin creditele in lei pentru persoane fizice, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Plafonul  maxim al  creditului ipotecar de la OTP Bank Romania  este echivalentul in lei al  sumei de 200.000 euro si se acorda pe o perioada de 5 pana la 30 de ani, cu o dobanda de numai  8.5%, la imprumutul in lei. Creditul in lei pentru nevoi personale cu garantie imobiliara, destinat persoanelor fizice se acorda pe o perioada de 3 pana la maxim 20 de ani, cu o dobanda promotionala de  9 %.

Prin creditul pentru nevoi personale, persoanele fizice pot obtine o suma de maxim 10.000 euro - echivalent in lei,  pentru o perioada de 6 luni pana la 7 ani,  cu o dobanda de numai 10% pentru creditele acordate in lei (DAE = 12.66% si a fost calculata pentru o perioada de creditare de 7 ani, luand in considerare rata de dobanda de 10% pe an si un comision unic de acordare de 5.9%). Cererea pentru un astfel de imprumut se proceseaza intr-o singura zi, iar beneficiarii nu trebuie sa depuna avans sau sa ofere garantii suplimentare.
 
La acordarea oricarui credit, din cele de mai sus, OTP Bank Romania ofera gratuit un abonament la serviciul OTPdirekt, timp de 1 an de zile.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: