O saptamana la munte cu 160, 260 sau 360 de lei - vezi ce destinatii poti alege

Data publicarii: 11-05-2011 | Turism




Romanii care nu isi permit sa mearga la munte in mijlocul sezonului turistic, dar care simt nevoia de o relaxare departe de casa pot beneficia, in aceasta perioada, de programul "O saptamana la munte".

Cum programul se incheie pe 26 iunie, daca va grabiti, mai aveti sanse sa prindeti unul dintre cele 11.000 de locuri disponibile in unitatile de cazare din statiunile montane romanesti.

Unde poti merge cu 260 de lei?

Pentru o saptamana la Calimanesti-Caciulata veti plati 64 de euro (260 de lei). Cazarea se face la Hotel Caciulata, de trei stele, iar toate camerele sunt dotate cu baie cu dus, telefon international, minibar si cablu tv. Printre facilitati si servicii se numara piscina acoperita, piscina in aer liber, sala de fitness, parcare, teren de fotbal, teren de tenis, tenis de masa, cabinet de cosmetica si masaj.

360 de lei ca sa mergeti in Bucovina sau Durau 

Daca vreti sa simtiti, pe parcursul saptamanii de vacanta, si ceva din spiritul traditional romanesc, atunci puteti alege un hotel din Bucovina, care este inscris in program. Aici puteti alege, de exemplu, Pensiunea Casa Humor, de patru stele. Pentru 6 zile aici veti plati 360 de lei. Deschisa in 2008 in inima Bucovinei, pensiunea este amplasata intr-o zona linistita, inconjurata de verdeata, la 1 km de centrul orasului Gura Humorului, in imediata apropiere a manastirilor pictate, Voronet (3km) si Humor (5km).

Integral in Ziare.com

Ultimele stiri pe BankNews.ro: