Angajatorii bavarezi au nevoie de salariati. Ce job poti sa-ti gasesti in Germania

Data publicarii: 11-05-2011 | HR/Cariere


Liber la munca in Germania! Si asta nu pentru ca Berlinul ar fi ridicat restrictiile pe piata muncii impuse lucratorilor romani si bulagri, ci pentru ca angajatorii germani se confrunta cu un deficit acut de forta de munca, in conditiile in care somajul a scazut la minimul ultimilor 18 ani. Asa ca orice roman care vrea sa se angajeze in Germania o poate face, dupa ce-si gaseste un job care i se potriveste si dupa ce obtine un permis de munca. Iar oferta este dintre cele mai generoase din toate tarile europene.

 Germanii au nevoie de specialisti in asigurari, reprezentanti de vanzari, ingineri mecanici, in industria auto sau electrotehnici, precum si de muncitori calificati in domeniul metalurgic, instalatori sau electricieni.

BMW recruteaza 2.000 de oameni. Vezi cum poti sa te angajezi si tu

De exemplu, cei care vor sa lucreze in menaj sau in domeniul ingrijirii de persoane, au la dispozitie cateva zeci de joburi, unde salariile se incadreaza intre 600 si 1.000 de euro, in functie de complexitate.

 Pentru a fi angajati, solicitantii trebuie sa aiba o minima experienta cu ingrijirea persoanelor in varsta sis a cunoasca limba germane la nivel conversational. Vezi AICI oferta!

Integral pe www.InCont.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: