BCR a lansat un portal pentru antreprenori si vrea sa ajunga in doi ani la 50.000 de utilizatori

Data publicarii: 11-05-2011 | Finante-Banci



BCR a lansat platforma www.bcrclubantreprenori.ro, un portal interactiv dedicat antreprenorilor si intreprinderilor mici din Romania si vizeaza sa ajunga la 50.000 de utilizatori in urmatorii doi ani, a declarat miercuri directorul pentru Retail din cadrul BCR, Sorin Mititelu.

Portalul, lansat impreuna cu International Business Promotion (IBP), ofera antreprenorilor acces la informatii, training online, interactiune cu alti antreprenori si specialisti din domenii variate, suport si oportunitati de afaceri.

Potrivit reprezentantilor bancii, scopul platformei este sa faciliteze accesul microintreprinderilor la promovare pe internet si sa aduca in acelasi loc potentiali clienti si furnizori, oferind in plus informatii si training, necesare antreprenorilor pentru dezvoltarea afacerilor.

Pana in prezent, 5.000 de microintreprinderi s-au inscris deja pe platforma www.bcrclubantreprenori.ro.

"Datorita capacitatii lor ridicate de adaptare si de transformare, micii antreprenori ofera economiei resursele de a renaste si de a se dezvolta. Am dezvoltat platforma www.bcrclubantreprenori.ro pentru ca ne straduim sa intelegem nevoile antreprenorilor si sa le punem la dispozitie instrumentele necesare unei dezvoltari sanatoase," a declarat Sorin Mititelu.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a bancilor de locuinte si a serviciilor bancare prin telefonul mobil.

BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si 668 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: